De aanloop naar de reis - Reisverslag uit , van Piet Zaat - WaarBenJij.nu De aanloop naar de reis - Reisverslag uit , van Piet Zaat - WaarBenJij.nu

De aanloop naar de reis

Door: Piet en Tiny

Blijf op de hoogte en volg Piet

17 Augustus 2010 | ,

Vandaag erg slecht weer en een goede dag om de reis voor te bereiden. Kaarten op tafel, de PC erbij en de locaties op papier vastleggen voor de eerste weken waar we willen overnachten en/of willen verblijven om het een en ander te bezichtigen.
Hierbij hoort ook het aanleggen van een nieuwe site op "waar ben je nu"

• 17 Augustus 2010 - 09:23

Q:

Suc6 dan en goede voorbereiding, D en alpenlanden zijn binnen

• 17 Augustus 2010 - 13:50

Ada:

Over 14 dagen alweer?? Jeetje wat gaat de tijd snel. Dan zullen we elkaar voor die tijd wel niet meer zien. Heel veel liefs en voorzichtig he? Jullie zijn geen jonge honden meer, al lijkt het zo!
    Lieve groetjes, Ada

• 17 Augustus 2010 - 18:28

Harmesjes :

ja ja de eerste reactie!!!
    Succes met de voorbereiding!!
    o nee ik zie dat ik niet de eerste ben maar okee We gaan jullie volgen......We zien jullie nog wel voor dat je weg bent
    See you xxx

• 20 Augustus 2010 - 09:46

Joel:

succes met de voorbereiding en tot december dan maar. Fijne reis groet Joel

• 23 Augustus 2010 - 14:19

Rob Van Der Zwan:

Tjonge, Syrie en Jordanie. Dat zijn pas afstanden. Ben benieuwd en wij zullen jullie volgen.
    Succes!

• 23 Augustus 2010 - 14:24

Mignon Van Der Zwan:

Natuurlijk zullen we jullie volgen! Wens jullie veel mooie ervaringen en veel plezier toe...en suc6 met de voorbereidingen ;)

• 26 Augustus 2010 - 11:27

Jan En Riet:

Leuk om jullie reis te volgen. Nogmaals een hele fijne reis toegewenst.

• 26 Augustus 2010 - 13:45

Elly Slingerland:

Wat gaaf dat we zo met jullie mee kunnen reizen. Ik wens jullie een fijne, mooie, leerzame en veilige tijd toe.Maar vooral..... kom gezond weer terug. Alvast een dikke kus voor 3 maanden.

• 27 Augustus 2010 - 10:42

Sjoerd:

goede reis en verdwaal niet

• 27 Augustus 2010 - 11:42

Hannie:

Hallo Piet en Tiny
    Ik zal jullie wel niet meer zien voor de vakantie, maar wil jullie een heel fijne reis toewensen. Ik zal zeker de reisverslagen gaan volgen. Groetjes en tot december. Hannie Hagendijk.

• 28 Augustus 2010 - 08:48

Job:

Beste Piet en Tiny,
    Onze buren gaan ook deze reis maken. Willen jullie onze groeten overbrengen. Het toeval wil dat ze ook dezelfde voorbereiding hebben als jullie, doen ze dit allemaal? In ieder geval een leuke en veilige reis.
    Job & Truus
    Guirlande 21

• 28 Augustus 2010 - 19:56

Jos Van Der Zwan:

Hoi Piet en Tiny,veel sukses gewenst met deze lange trip,via Tsjechie,leuk,je kent het inmiddels een beetje! Stastnou cestu oftewel goede reis en pas goed op jezelf!

• 29 Augustus 2010 - 20:29

De Paalvastjes:

Nog een paar nachtjes slapen... Spannend hoor! Doe voorzichtig en veel plezier!
    de Paalvastjes

• 31 Augustus 2010 - 16:51

BEN EN GREET:

Piet en Tiny wij wensen jullie een hele mooie reis.Geniet ervan en kom weer behouden thuis.

• 01 September 2010 - 05:46

Q:

Zo en nu met wat "tegenwind" vast even campertje uitzoeken voor de volgende trip?
    Wist niet dat rijden naar Dusseldorf zo lang duurde ;-)

• 01 September 2010 - 17:48

Ger:

Tiny en Piet,

Goeie reis, ik kijk alvast uit naar jullie reisverslag.
    Goeie reis.

• 04 September 2010 - 14:48

Piets:

vergeet niet speelkaarten mee te nemen, misschien is er een ander stel dat ook kan bridgen. Je moet in vorm blijven voor de districts viertallen. goede reis, ik volg je

• 06 September 2010 - 07:51

Arie En Coby:

Jullie zijn nu dus al onderweg!
    Nogmaals heel veel plezier en een voorspoedige reis!
    lieve groetjes van ons beiden! Coby

• 23 September 2010 - 14:20

Ans En Leo:

hallo piet en tiny.
    alsnog een prettige vakantie!
    we volgen jullie reis met plezier.
    groeten van ans en leo van der kolk (caravanbridge)